10-15 min Pilates youtube workouts

Train mee met de gratis Pilates workouts op youtube. De video’s zijn geselecteerd door Pilates instructeur Maarten. Het zijn Engelse lessen. Als je een Pilates workout in het Nederlands wil doen, bekijk dan de Pilates Workouts van Maarten. Lees voor je begint de disclaimer en waarschuwing. Meedoen is op eigen risico. Veel plezier! Bekijk ook de Yoga dvd’s en Pilates dvd’s met extra info en links naar Pilates en Yoga docenten op youtube.

10-15 min Youtube Pilates Workout (benen, rug, buik)
10-15 min Youtube Pilates Workout (buik, benen, rug, ( armen, pittig!)
10-15 min Youtube Pilates Workout (buik, benen, armen, op het strand!)
10-15 min Youtube Pilates Workout (core, armen, taille)
10-15 min Youtube Pilates Workout (cardio, buik, benen, pittig!)

Pilates Workouts Youtube

5 min Youtube Pilates Workouts
10-15 min Youtube Pilates Workouts
20-30 min Youtube Pilates  Workouts
30-60 min Youtube Pilates Workouts

Pilates Workout, in delen en met tips voor beginners

Hier vind je een voorbeeld Pilates Workout van 16 min van Pilates instructeur Maarten, in het Nederlands. Via onderstaande links kan je de losse delen oefenen. Je vind tal van tips en extra uitleg handig voor beginners. Bekijk ook de Pilates workouts van Pilates oefeningen voor thuis.

  1. Pilates Workout: Hele video. In deze Pilates workout van 16 min trainen we het hele lichaam. Pilates oefeningen voor buik, benen, billen, rug, bovenrug, onderrug, bekkenstabiliteit, en meer.
  2. Pilates Workout: Bovenrug Trainen. Train de bovenrug met het eerste deel van de Pilates workout. We doen de pushup en een bovenrug oefening. Goed voor de houding!
  3. Pilates Workout: Billen, Benen, Buik, Rug. In één Pilates oefening trainen we de buik, billen, benen en onderrug op een gezonde manier.
  4. Pilates Workout: 4 Pilates Buikspieroefeningen met losmakingen tussendoor. Combinatie van klassieke Pilates matoefeningen en moderne variaties voor de hele buik. In deze buikspieren Pilates workout trainen we een platte en sterke buik, werken we aan bekkenstabiliteit en bouwen we kracht op. Ook goed om mee af te vallen.

Pilates Workout 16 min

We starten in deze Pilates workout met een combinatie van gezonde push-ups en rugoefeningen. Verder komen er genoeg buikspieroefeningen voorbij om de hele buik strak te trainen. Billen, benen en rug komen ook goed aan bod. Af en toe een korte losmaking, ontspanning en stretch tussendoor. Total body Pilates workout!

Probeer een Pilates Workout!
Met tips en uitleg voor beginners.