Afvallen met Pilates en Yoga: Lessen

Met Pilates en Yoga kan je zeer goed afvallen. Het hele lichaam wordt getraind. Het is goed voor de vetverbranding. Daarbij worden de spieren op lengte gehouden, hetgeen slanke spieren oplevert. Zeker voor het aftrainen van de buik werkt Pilates erg goed. Je kan buikvet weg trainen door de vele en gevarieerde buikspieroefeningen. Je zorgt voor hiermee een slanke taille. Het beste is om 2 a 3 keer per week een hele les te doen van minimaal een uur, maar 1x per week kan ook. Daarbij is het raadzaam om te wandelen, te fietsen of een ander soort duursport er naast te doen. Het is niet noodzakelijk, maar de combinatie van oefeningen met een duurtraining werkt erg goed. Tot slot is het allerbelangrijkste dat je niet teveel eet! Lees afvallen met Pilates en Yoga voor tips over het combineren van ‘eten en trainen’. Hier staat een selectie van Pilates en Yoga lessen die geschikt is om mee af te vallen. Het zijn de meest pittige lessen. Ook van de reguliere Pilates lessen val je overigens af. Veel succes!

Nog geen lid? Bekijk hier een voorbeeld les.

Pilates en Yoga les. 55 min.

Pittige totale Pilates en Yoga workout. 20 min staande losmaking voor de nek, rug en schouders. Daarna volgteen pittige workout voor het bovenlichaam/armen/schouders in een pushup & side balance serie. Ook super oefeningen voor een slanke en sterke taille en buik. Pittig!

Pilates en Yoga Les. 1 uur 20 min.

Alle oefeningen komen voorbij. We starten met 30 min staande oefeningen en gaan dan door naar buikspieroefeningen, oefeningen voor de rug, nek en schouders en tal van andere oefeningen. Ook ontspanningen tussendoor en aan het einde een pittige split-hamstring stretch.

Pilates en Yoga les. 57 min.

28 min staande oefeningen waaronder houdingsoefeningen, losmakingen, balansoefeningen en wat extra aandacht voor de bovenrug en schouders. Verder buikspieroefeningen, schouderoefeningen en flexibiliteitsoefeningen voor de rug. Ook ontspanningen en Yoga oefeningen.

Pilates les. 48 min. Heerlijk totale workout!

Alle oefeningen komen voorbij: losmakingen, balans, kracht, stabiliteit. Het hele lichaam wordt getraind. Er zijn verschillende opties, voor iedereen geschikt. Ook stretches, ontspanningen en Yoga oefeningen.

Zoals gezegd, zijn deze lessen het meest pittig en dus effectiever om mee af te vallen, maar alle Pilates lessen hier zijn geschikt om mee af te vallen. Veel succes!

Afvallen met Buikspieren Workouts

Een andere manier om af te vallen is om deze buikspieren workouts te gebruiken. Het zijn fragmenten uit de Pilates Yoga lessen en ze zorgen voor een stevige buikspieren afterburn waar je ook goed gewicht mee kunt verliezen. Je traint er onder andere buikvet mee weg en het maakt de buik strakker. Doordat je de hele buik gebruikt binnen de rug-verlengende Pilates principes, krijg je ook een slanke en sterke taille. Dit werkt vooral goed voor een strakke en platte buik.

Buikspieroefeningen 17 min

Buikspieren workout gevorderden 17 min

Buikspieren workout 10-17 min
Buikspieren workout. 12 min.

Buikspieren workout 17 min.


1 maand 7,50 e
3 maanden 18 e

1m 7,50e
3m 18e

1 m
3 m

Probeer een Pilates Workout!
Met tips en uitleg voor beginners.