Hoe werkt het?

Pilates oefeningen voor thuis is een blog en online trainingsprogramma van Pilates instructeur Maarten. Een aantal oefeningen is uitgeschreven en voorzien van youtube instructiefilmpjes. Dit gedeelte van de website is voor iedereen toegankelijk. Daarnaast kan je meetrainen met de video’s van Maarten. Dit gedeelte is alleen voor leden toegankelijk.

Lid worden & betalen met iDEAL, Creditcard, Paypal en meer.
Je kan lid worden door een lidmaatschap te kopen. Je bent dan voor een bepaalde tijd lid, afhankelijk van het lidmaatschap dat je kiest. Op die manier heb je online streaming toegang tot de video’s van Maarten. Betalen kan o.a met iDEAL of met payal, creditcard en meer gebruikelijke betaalopties. Met het opgegeven email-adres, gebruikersnaam en wachtwoord kan je altijd inloggen op de website. Je bent van begin af aan meteen ingelogd zodat je alle video’s kunt bekijken. Het lidmaatschap stopt vanzelf na de aangegeven duur en wordt dus niet automatisch verlengd. Als je verder wil, kan je weer een nieuw lidmaatschap kopen. Ga bij het vernieuwen van je lidmaatschap naar korting nieuw lidmaatschap voor leden en kies daar het lidmaatschap uit dat je wilt.

Verschillende lidmaatschappen
Je kan kiezen uit drie lidmaatschappen:

1 maand › 11 e  (geen vernieuwingskorting)
3 maanden › 27 e  (+ 10% korting op nieuw lidmaatschap)
12 maanden › 59e ›  39 e!  (+ 50% korting op nieuw lidmaatschap)

Ga bij het vernieuwen van je lidmaatschap naar korting nieuw lidmaatschap voor leden en kies daar het lidmaatschap uit dat je wilt.

Kies zorgvuldig, want het lidmaatschap kan niet stopgezet worden. Je kan wel na aanschaf zelf je bestelling nog annuleren. Verder valt er heus wat te regelen als je een foutje maakt. Neem dan (meteen) contact op met Maarten.

Speciaal voor leden met een 3 maanden of 12 maanden lidmaatschap is er een korting verkrijgbaar op de aanschaf van een nieuw abonnement van 1 maand, 3 maanden of 12 maanden. Schaf dit nieuwe abonnement aan op, of vlak voor, de laatste dag van je huidige abonnement. Als je geen lid meer bent is dit kortingsabonnement namelijk niet meer toegankelijk. Ben je net te laat met vernieuwen en is het het nieuwe lidmaatschap niet meer toegankelijk? Neem ook dan even contact op met Maarten via pilatesbijmaarten@gmail.com. Lees meer over vernieuwen lidmaatschap bij korting voor leden bij nieuw lidmaatschap.

Ben je voor 21 mei 2017 ooit al 3 maanden of 12 maanden lid geweest? Dan kom je alsnog in aanmerking voor de korting bij aanschaf van een nieuw lidmaatschap. Neem dan contact op met Maarten via pilatesbijmaarten@gmail.com.

Heb je ooit een 3 maanden of 12 maanden abonnement gehad en heb je al vernieuwd? Neem ook dan even contact op, je krijgt alsnog de korting.

Is dit verhaal abacadabra voor je? Ik leg het graag per mail uit. Neem gerust contact op.

Ben je nog geen lid en nooit geweest? Schaf dan een regulier abonnement aan van 1 maand, 3 maanden of 12 maanden. Let dus op dat je een 10% korting op een volgend abonnement ontvangt bij een 3 maanden abonnement en een 50% korting op een volgend abonnement ontvangt bij een 12 maanden abonnement.

Lees meer over vernieuwen lidmaatschap bij korting voor leden bij nieuw lidmaatschap.

Email, gebruikersnaam en wachtwoord
Je kan met slechts een email-adres, gebruiksnaam en wachtwoord lid worden. Je bent meteen lid en ingelogd zodra de betaling is afgerond. Je ontvangt bovendien een mail met de bevestiging van je inschrijving met een link naar My account.

Wijzigen wachtwoord & vernieuwen lidmaatschap
In My account kan je jouw email-adres, gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen. Ook kan je in dit menu uitloggen. Daarbij zie je hier het overzicht van je lidmaatschap-bestellingen en kan je een nieuw lidmaatschap bestellen.

Lees meer over vernieuwen lidmaatschap bij korting voor leden bij nieuw lidmaatschap.

Zorg voor een goede internetverbinding
Zoals gezegd zijn de video’s van Maarten alleen online streaming te bekijken. Hiervoor heb je dus een goede internetverbinding nodig. Ben je lid geworden en de connectie is te slecht? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

1m 11e
3m 27e
12m 39e

1 m
3 m
12 m

Nu 12 maanden voor 39 e! Meer dan 30% korting!

Kies je abonnement en word lid!