Hoe werkt het?

Pilates oefeningen voor thuis is een blog en online trainingsprogramma van Pilates instructeur Maarten. Een aantal oefeningen is uitgeschreven en voorzien van youtube instructiefilmpjes. Dit gedeelte van de website is voor iedereen toegankelijk. Daarnaast kan je meetrainen met de video’s van Maarten. Dit gedeelte is alleen voor leden toegankelijk.

Lid worden & betalen met iDEAL, Creditcard, Paypal en meer.
Je kan lid worden door een lidmaatschap te kopen. Je bent dan voor een bepaalde tijd lid, afhankelijk van het lidmaatschap dat je kiest. Op die manier heb je online streaming toegang tot de video’s van Maarten. Betalen kan o.a met iDEAL of met payal, creditcard en meer gebruikelijke betaalopties. Met het opgegeven email-adres, gebruikersnaam en wachtwoord kan je altijd inloggen op de website. Je bent van begin af aan meteen ingelogd zodat je alle video’s kunt bekijken. Het lidmaatschap stopt vanzelf na de aangegeven duur en wordt dus niet automatisch verlengd. Als je verder wil, kan je weer een nieuw lidmaatschap kopen.

Verschillende lidmaatschappen
Je kan kiezen uit twee lidmaatschappen:

1 maand › 7,50 e
3 maanden › 18 e

Kies zorgvuldig, want het lidmaatschap kan niet stopgezet worden. Je kan wel na aanschaf zelf je bestelling nog annuleren. Verder valt er heus wat te regelen als je een foutje maakt. Neem dan (meteen) contact op met Maarten.

 

Email, gebruikersnaam en wachtwoord
Je kan met slechts een email-adres, gebruiksnaam en wachtwoord lid worden. Je bent meteen lid en ingelogd zodra de betaling is afgerond. Je ontvangt bovendien een mail met de bevestiging van je inschrijving met een link naar My account.

Wijzigen wachtwoord & vernieuwen lidmaatschap
In My account kan je jouw email-adres, gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen. Ook kan je in dit menu uitloggen. Daarbij zie je hier het overzicht van je lidmaatschap-bestellingen en kan je een nieuw lidmaatschap bestellen.

Zorg voor een goede internetverbinding
Zoals gezegd zijn de video’s van Maarten alleen online streaming te bekijken. Hiervoor heb je dus een goede internetverbinding nodig. Ben je lid geworden en de connectie is te slecht? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

1 maand 7,50 e

1m 7,50e

1 m