Pilates dvd’s

Hier vind je Pilates dvd’s. Dit is geen advies, maar gewoon extra informatie voor wie op zoek is naar Pilates lessen en oefeningen op dvd. Het is altijd goed om lessen van verschillende Pilates docenten te nemen. Iedereen doet het namelijk iets anders. Ook zijn er verschillende vormen van Pilates zoals klassieke Pilates, Pilates flow of fitness-Pilates. Zo kan je zelf kijken welke vorm en docent bij je past en waar je zin in hebt. De informatie, beoordelingen en omschrijvingen komen van bol.com, samengevat door Pilates oefeningen voor thuis. De FAQ en info onder de Pilates dvd’s is van Pilates oefeningen voor thuis. Kijk ook bij de Yoga dvd’s.

Pilates De Ultieme Uitdaging, Ana Cabán (Nederlands)

Pilates dvd de ultieme uitdaging

Pilates docente Ana Caban staat dicht bij de Pilates bron. Ze volgde lessen van Romana
Kryzanowska die zelf weer een pupil was van Joseph Pilates. Er zijn geen reviews voor deze dvd, maar het zal een goede dvd zijn voor wie klassieke Pilates wil doen. Deze Pilates dvd is uitgegeven door Gaiam, een bekende Yoga en Pilates video’s producent.

Bol.com

FAQ & Info

Over Romana Kryzanowska
Ana Caban Youtube

Pilates Voor Beginners, Jillian Hessel (Nederlands)

Pilates dvd Pilates voor beginners Jillian Hessel

Deze Pilates dvd is uitgegeven door Gaiam, een bekende Yoga en Pilates video’s producent. De kwaliteit zal daarom waarschijnlijk goed zijn. Ook hier zijn namelijk nog geen reviews voor te vinden op bol.com. De dvd biedt een Pilates cursus voor beginners op basis van klassieke Pilates oefeningen.

Bol.com

FAQ & Info

3 Pilates tips voor beginners Youtube
Is Pilates gezond?

Pilates Box, Gaiam (Nederlands)

pilates dvd pilatesbox

Dit is een echte Pilates Workout dvd. Je traint met een weerstandsband en werkt aan alle spiergroepen. Handig voor afvallen. Een fitness achtige Pilates dvd. Ook deze dvd is weer geproduceerd door Gaiam, meestal kwaliteit gegarandereerd. Er staan 3 Pilates workouts op.

Bol.com

FAQ & Info

Blogilates (youtube) is een echte Pilates workout vorm.


Pilates for dummies, special interest (Nederlands)

Pilates dvd dummies

Een handige Pilates dvd voor beginners uiteraard. Volgens de reviews is er sprake van een heldere uitleg en een goed tempo. Ook wordt de dvd veel aangeraden als goede koop. Naast de Pilates trainingen wordt er ook vermeld dat er extra gewerkt wordt aan lenigheid.

Bol.com

FAQ & Info

Moet je lenig zijn voor Pilates?

Pilates De Ultieme Uitdaging, Ana Cabán (Nederlands)

Pilates dvd De Ultieme Uitdaging 2

Nog een Pilates dvd van Ana Cabán, de pupil van Romana Kryzanowska, zelf weer een pupil van Joseph Pilates. Volgens de reviews zijn het zeer goede lessen die van hoog niveau zijn en daardoor niet geschikt voor beginners. Dit is één van de bestverkochte dvd’s op bol.com.

Bol.com

FAQ & Info

Ana Caban Youtube

Afslanken Met Pilates, Special Interest (Nederlands)

Pilates dvd Fit For Life - Afslanken Met Pilates

Alleen maar lof in de recensies over deze Pilates dvd! Dat komt niet vaak voor. ‘Goed voor beginners, fijne oefeningen, heldere uitleg en relaxte muziek’, zo wordt gezegd. Afvallen met Pilates werkt erg goed en het is gezond bovendien. De lessen worden bovendien ook in de flow gegeven. Ook geschikt voor ouderen, zo wordt gezegd in de reviews.

Bol.com

FAQ & Info

Afvallen met Pilates en Yoga (artikel)

Afvallen Met Pilates Voor Dummies, Special Interest (Nederlands)

Pilates dvd afvallen dummies

Goede Pilates dvd voor beginners. In de reviews is men positief. Er wordt gesproken over leuke oefeningen en dat de Pilates workout pittig en volledig is. In de omschrijving wordt vooral vermeldt dat je veel calorieën verbrand. Zowel staande oefeningen als grondoefeningen.

Bol.com

FAQ & Info

Afvallen met Pilates en Yoga (artikel)

Pilates – All in One Workout, Dutch FilmWorks (Nederlands)

Pilates dvd workout

Pilates werd met name door dansers gedaan in het begin. Dat merk je nog vaak aan de interpretatie van de oefeningen. Deze Pilates workout dvd is een echte dansers Pilates les, wat resulteert in een aerobic Pilates video workout. Let op: danspasjes in de dvd!!!

Bol.com

FAQ & Info

Wat is aerobics?

Pilates fit for life – afvallen, Special Interest (Nederlands)

Pilates dvd fit for life

Dit is een Pilates dvd die met name geschikt is om af te vallen. Volgens de reviews werkt het goed voor vetverbranding. Over het algemeen in de toon van de beoordelingen optimistisch. Ook bij deze dvd zijn er danspasjes en is er dus een aerobic-achtige workout. Deze Pilates dvd is de op 2 na best verkochte dvd op bol.com. Wederom een echter Pilates workout dvd.

Bol.com

FAQ & Info

Wat is aerobics?