Pilates Workouts

Hier vind je tal van korte Pilates workouts. Dit is een extra aanvulling op de Pilates lessen. De rugoefeningen en rugklachten lessen staan op andere pagina’s. Verder zijn er ook nog Engelstalige Pilates workouts te vinden. De Pilates workouts zijn handig voor als je minder tijd hebt of als je het gewoon prettig vind om korter te trainen. De meeste workouts zijn total body. Je traint dus het hele lichaam. Veel plezier!

Gratis Voorbeeld Pilates Workout 16 min

Pilates workout 16 min
Bekijk hier een voorbeeld Pilates Workout, toegankelijk voor iedereen. Dezelfde Workout voor leden is hier vinden. We starten met een combinatie van gezonde push-ups en rugoefeningen. Verder komen er genoeg buikspieroefeningen voorbij om de hele buik strak te trainen. Billen, benen en rug komen ook goed aan bod. Af en toe een korte losmaking, ontspanning en stretch tussendoor. Total body workout!

Pilates Workout 27 min 55 sec

Pilates Workout 27 min 55
We starten in deze Total Body Pilates Workout met een effectieve balansoefening voor het bekken. Daarna volgt een vloeiende squatserie en stretchen we de lage rug. Op de grond doen we een totale rugoefening en een Pilates oefening voor de benen en billen in combinatie met een ontspannen rug. We eindigen met een buikspierenserie. Tussendoor doen we losmakingen en ontspanningen.

Pilates Workout 17 min 15 sec

Pilates workout ned 3 18 min
Grondworkout! We starten in deze Pilates workout met een serie buikspieroefeningen. Daarna doen we een side balance variatie. Vervolgens gaan we door naar een leuke serie voor de bovenrug, lage rug en hele rug. Tussendoor doen we nog de schouderplank, een goede oefeningen voor schouderstabilisatie. Een enkele losmaking voor de lage rug komt ook voorbij. Total body workout!


Deze pagina is net nieuw, de workouts worden nog verder aangevuld in de komende maanden.

1 maand 7,50 e

1m 7,50e

1 m