Pilates Workout

Bekijk hier een voorbeeld Pilates Workout. Met tips voor beginners! In 16 min trainen we het hele lichaam. Er komen oefeningen voor de rug, benen, billen en buik voorbij, oftewel, een heuse total body Pilates workout. De Pilates workouts zijn handig om snel en makkelijk fit te worden op een gezonde manier. 1 a 2 keer per week heeft al effect. De workouts werken goed tegen rugklachten, je kan er mee afvallen en het zorgt voor supersterke buikspieren. Kijk ook onder de workout video voor extra informatie over de oefeningen en de achterliggende Pilates principes. Meedoen is op eigen risico, lees ook eerst de disclaimer voordat je begint. Je kan de Pilates Workout ook in losse delen doen, met extra uitleg voor beginners! Met deze links scroll je naar beneden op deze pagina. Veel plezier!

Pilates Workout 16 min

We starten in deze Pilates workout met een combinatie van gezonde push-ups en rugoefeningen. Verder komen er genoeg buikspieroefeningen voorbij om de hele buik strak te trainen. Billen, benen en rug komen ook goed aan bod. Af en toe een korte losmaking, ontspanning en stretch tussendoor. Total body Pilates workout!Pilates workout extra uitleg & tips

Om er voor te zorgen dat je ook als beginner mee kan doen met deze Pilates workout is er extra uitleg bij de oefeningen. Ook voor gevorderden is het handig om wat extra informatie en tips te hebben over wat precies de bedoeling is. Je leert wat meer over de Pilates principes die van belang zijn in de oefeningen. De Pilates workout is opgesplitst in 3 delen zodat je per onderwerp kan oefenen met de uitleg er naast. Ook zijn er relevante links naar andere oefeningen en Pilates workout video’s. Herhaal eventueel de serie oefeningen en volg ook je eigen tempo. Stop altijd bij nek- of rugpijn. Voor beginners is er overigens ook het gratis artikel 7 pilates oefeningen voor beginners beschikbaar. Leden kunnen meedoen met de 22 pilates oefeningen voor beginners, inclusief de 4 pilates lessen voor beginners.

Elk videodeel staat op een aparte pagina. Dit is de hoofdpagina met de hele workout. Veel plezier!


1 maand 11 e
3 maanden 27 e
12 maanden 39 e
1m 11e
3m 27e
12m 39e

Nu 12 maanden voor 39 e! Meer dan 30% korting!

Kies je abonnement en word lid!