Top-10 Dieet Boeken

Hier vind je de Top 10 Dieet Boeken! Het is de lijst met bestverkochte dieetboeken op dit moment. Je vind diëten als het keto-dieet, sana-dieet, koolhydraatarm dieet, hormoon-dieet en meer. Het biedt een kijkje in welk dieet het populairst is om mee af te vallen. De lijst van diëten wordt voortdurend ge-update, dus het zou kunnen dat er een nieuwe bestseller de Top 10 binnen komt zeilen die hier nog net niet vermeld staat, maar dat zal hooguit een weekje discrepantie opleveren. De Top 10 dieetboeken is een een lijst van bestverkochte boeken van bol.com. Pilates oefeningen voor thuis is partner van bol.com en biedt dus namens hen deze lijst aan. Het is overigens geen voedingsadvies, maar simpelweg een lijst van meest populaire dieetboeken. Voor voedingsadvies, kijk bij afvallen met Pilates en yoga. De dieetlijst wordt op dit moment flink gedomineerd door een aantal bestsellers van Sandra Bekkari. Mede daarom is er onderaan de pagina nog nummers 11 t/m 14 opgenomen. De teksten naast de boeken zijn samenvattingen en komen van bol.com. Als je op de afbeeldingen klikt ga je naar de website van bol.com. Daar vind je nog meer informatie als recensies, revieuws en beoordelingen. Hier de top 10!

1. Nooit meer diëten, Sandra Bekkari

Top 10 dieet boeken 1
Hoewel de meeste mensen zich bewust zijn van de noodzaak om gezond te eten, is het niet altijd gemakkelijk om ook effectief de omschakeling te maken. ‘Saai’, ‘niet lekker’, ‘hongergevoel blijft’, de vooroordelen zijn legio. De Sana-methode bewijst dat het anders kan. Gebaseerd op het oorspronkelijke mediterrane dieet, met natuurlijke voedingsmiddelen en een prominente plaats voor superfoods, zorgt Sana voor een manier om een gezond en smakelijk voedingspatroon toe te passen in de dagelijkse keuken. Sandra Bekkari heeft haar strepen als voedingsdeskundige al verdiend: met haar voedingsadviesbureau ‘Sana’ begeleidde ze samen met een team van consulenten al heel wat mensen naar een gezondere levensstijl. In haar boek ‘Nooit meer diëten’ brengt ze haar wetenschappelijk gefundeerde voedingskennis op een concrete en praktische manier aan bij de lezers.

Bestellen op Bol.com


2. Killerbody, Fajah Laurens

Top 10 dieet boeken 2
In het rijk geïllustreerde Killerbody dieet helpen Fajah Lourens en haar team van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen je om de eerste stappen te zetten om je eigen Killerbody te bekomen én te behouden. Met het Killerbody dieet is een gezond en strak lichaam in 3 stappen voor iedereen binnen handbereik!
Het boek geeft je een 12-weken dieetplan, voedingsschema’s, trainingsschema’s – inclusief stap-voor-stap foto’s en lekkere maar ook snelle en gemakkelijke recepten, inclusief boodschappenlijstjes. Het is een compleet programma voor mannen en vrouwen! Met het Killerbody dieet zul je gezond afvallen en in 12 weken een strak lichaam hebben!
Fajah is met haar website en Instagramaccount Mykillerbodymotivation (al meer dan 144.000 volgers) in korte tijd het boegbeeld geworden op het gebied van sport en voeding en is in Nederland de absolute koningin van de fitness.

Bestellen op Bol.com

3. Nooit meer diëten 2, Sandra Bekkari

Top 10 dieet boeken 3

In de bestseller ‘Nooit meer diëten’ leerde voedingsdeskundige Sandra Bekkari hoe je jezelf in 7 eenvoudige stappen een gezond voedingspatroon kan aanleren dat diëten voorgoed altijd overbodig maakt. ‘Nooit meer diëten II’ focust vooral op de moeilijke momenten, wanneer de verleiding genadeloos toeslaat. Wat doe je tijdens een periode van stress op het werk of in je privé, waardoor die goede voornemens te veel ruimte lijken in te nemen in je overvolle hoofd? Wat doe je op feestjes, wanneer ‘nee’ zeggen haast onmogelijk lijkt? Op deze en veel meer vragen geeft ‘Nooit meer diëten II’ een duidelijk antwoord, aan de hand van praktische tips en handige dagschema’s. Met opnieuw 60 lekkere en gemakkelijke recepten (inclusief meeneemlunchen!) voor heel de familie.

Bestellen op Bol.com

4. Nooit meer diëten 3, Sandra Bekkari

Top 10 dieet boeken 4
Na het overweldigend succes van de eerste twee delen van de ‘Nooit meer diëten’reeks is de vraag naar nieuwe recepten en meer informatie over de Sanamethode van voedingsdeskundige Sandra Bekkari groter dan ooit. In ‘Nooit meer diëten – deel 3’ geeft ze opnieuw 60 smakelijke en eenvoudige recepten prijs, die bewijzen dat gezond eten geen synoniem is voor en ‘calorieën tellen’ en ‘niet meer genieten’.
In het derde deel van de NMDreeks legt ze uit hoe belangrijk gezonde voeding is voor een energiek leven. Veel mensen kampen met vermoeidheidsklachten en voelen zich futloos. Heel vaak is een ongezond eet patroon hiervan de medeoorzaak. Sandra Bekkari legt uit hoe je via kleine aanpassingen in je voedings patroon weer kan bruisen van energie!

Bestellen op Bol.com

5. 365 koolhydraatarme recepten, Nicola Graimes

Top 10 dieet boeken 5
Dit boek is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die graag wil afvallen of een gezond gewicht wil behouden door minder koolhydraten te eten. Als u denkt dat een voedingspatroon met weinig koolhydraten inhoudt dat u grote hoeveelheden ongezond, vet voedsel kunt eten, dan vergist u zicht! Het gaat erom dat u de juiste soort koolhydraten eet, met goede bronnen van eiwitten en vet erbij. Een overdaad aan bewerkte voedingsmiddelen kan leiden tot overmatige insulineproductie en sterke schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Hierdoor krijgt u last van pieken en dalen in uw energiepeil, trek in zoetigheid en een knagend hongergevoel. Als u zich richt op koolhydraten uit onbewerkte voedingsmiddelen en deze in de juiste hoeveelheden eet, houdt u uw bloedsuikerspiegel stabiel, heeft u veel meer energie en krijgt u minder snel honger. Dit boek biedt u 365 heerlijke, trendy recepten en een verantwoorde leidraad om elke dag van het jaar koolhydraatarm te eten.

Bestellen op Bol.com

6. Het energieke vrouwen voedingskompas, Marjolein Dubbers

Top 10 dieet boeken 6
Hoewel onzichtbaar hebben hormonen invloed op alles in ons lichaam. Ze bepalen voor het overgrote deel je gezondheid, je vitaliteit en ook je humeur. Hormonen zijn de baas van je vethuishouding. Je hormonen bepalen of je cellulitis hebt of niet, hoe je haren, huid en nagels eruitzien en of je snel in de stress schiet of onder alle omstandigheden relaxed kunt blijven. Het zijn je hormonen die bepalen of jij ’s morgens met veel energie opstaat of dat je er een moord voor zou doen om nog een uurtje te kunnen blijven liggen. Ook eetbuien zijn geen gebrek aan wilskracht: het zijn je hormonen die je op pad sturen naar de koelkast!
Voeding heeft een grote invloed op de vrouwelijke hormoonhuishouding. Door je voeding aan te passen verander je je hormonen. Dit boek geeft daarvoor concrete handvatten. Als je begrijpt hoe hormonen werken krijg je de regie over je energie en gezondheid terug, zowel fysiek als mentaal.

Bestellen op Bol.com

7. Lekker & makkelijk koolhydraatarm, Anna-Karina van Denderen

Top 10 dieet boeken 7Ook koolhydraatarm eten moet gewoon verrukkelijk zijn. Punt. In amper twee jaar tijd groeide KoolhydraatarmRecept.nl uit tot het populairste niet-commerciële koolhydraatarme foodblog van Nederland. Maandelijks vinden honderdduizenden bezoekers hun weg naar de recepten. Anna-Karina’s blog is voor velen een inspiratiebron voor creatief koolhydraatarm koken. Nu eindelijk ook in boekvorm! Dit boek biedt de allerlekkerste gerechten voor elk moment van de dag en maakt het samenstellen van een afwisselend menu makkelijk. Of koken nu je hobby is of niet, je zet met deze recepten moeiteloos een echt lekker koolhydraatarm gerecht op tafel waar iedereen van mee kan genieten. Alle recepten zijn suikervrij en geschikt voor mensen met diabetes type 2. Laat je verrassen en geniet van slimme basisrecepten, voedzame ontbijtjes,
knapperige salades, smakelijke bijgerechten en gevarieerde diners. Van Hollandse stamppot tot zalige Indiase curry! Feestelijke hapjes, zoete lekkernijen en verleidelijke nagerechten.
Er staan meer dan 120 recepten in dit boek, met veel variatietips. Je vindt duidelijke uitleg over gezond koolhydraatarm eten en bij elk gerecht staat het aantal koolhydraten vermeld, handig!

Bestellen op Bol.com

8. Killerbody 2, Fajah Lourens

Top 10 dieet boeken 8 killerbody2
Als aanvulling op haar succesvolle boek Killerbody heeft Fajah Lourens nu ook een receptenboek gemaakt. Met deze 100 recepten die snel op tafel staan en precies in het afslankprogramma vallen, is het heel makkelijk om Killerbody vol te houden en zelfs een lifestyle te maken. Met behulp van handige invullijstjes, weekschema’s en boodschappenlijstjes kan iedereen direct aan de slag met het samenstellen van een eigen voedingsplan. Inclusief duidelijke instructies over het berekenen van jouw persoonlijke caloriebehoefte.

Bestellen op Bol.com

9. Koolhydraatarme Recepten uit Oanh’s Kitchen, Oanh Ha Thi Ngoc

Top 10 dieet boeken 9
Wil je op een simpele en leuke manier gezond en koolhydraatarm eten? Dan is dit kookboek iets voor jou! Koolhydraatarme recepten uit Oanh’s Kitchen is een kookboek waarin een hoop nieuwe en mijn all time favourite recepten zijn gebundeld. Met 192 pagina’s staan er genoeg recepten in voor elk moment van de dag. Van broodjes tot soepjes en van smakelijk pasta tot heerlijke desserts! Bij de recepten staat het aantal koolhydraten vermeld, zodat je dit zelf niet meer uit hoeft te rekenen. Ik hoop dat mijn inspiratie ook jou inspireert om met plezier te koken en te genieten van koolhydraatarm eten!

Bestellen op Bol.com

10. Nooit meer diëten – eetdagboek, Sandra Bekkari

Top 10 dieet boeken 10
Met twee bestsellers op haar naam heeft voedingsdeskundige Sandra Bekkari geen inleiding meer nodig. In Nooit Meer Diëten I en II leert ze ons dat gezond eten niet saai of smakeloos hoeft te zijn, integendeel.
Via de door haar ontwikkelde Sana-methode in 7 stappen wees ze al heel veel mensen de weg naar een gezondere levensstijl. Bovendien zijn haar recepten family-proof, zodat iedereen kan meesmullen.
Het eetdagboek is een handig instrument om je goede voornemens in de praktijk om te zetten. Je kan erin noteren wat je elke dag van plan bent om te maken, wat je effectief eet en welke stappen je die dag al tot een goed einde hebt gebracht. Door telkens het boodschappenlijstje in te vullen, zal je sneller én beter inkopen doen. Bovendien strooit Sandra met nuttige tips, weetjes en aanmoedigingen. Het eetdagboek zorgt voor planning en houvast, waardoor ‘nooit meer diëten’ eenvoudiger wordt dan ooit!

Bestellen op Bol.com

Dieet boeken 11 tm/14

Dat was de top 10 bestverkochte dieet boeken op bol.com. Zeker omdat de top 10 dieet boeken nogal wordt gedomineerd door Sandra Bekkari, zijn hier nummers 11 t/m 14 ook nog even te zien. Mocht je geïnteresseerd zijn in voedingsadvies van Pilates oefeningen voor thuis, kijk dan bij afvallen met Yoga en Pilates.

11. Eet als een expert, Marijke Berkenpas

top 10 dieet boeken 11

12. 500 koolhydraatarme gerechten, Deborah Gray

Top 10 dieet boeken 12

13. Het keto-dieet, Martina Slajerova

Top 10 dieet boeken 13

14. 28 dagen Bikini Body Guide, Kayla Itsines

Top 10 dieet boeken 14

Afvallen met Pilates oefeningen voor thuis

Voor afvallen is het thuis doen van Pilates oefeningen erg handig. Het geeft een goede afterburn, net als fitness oefeningen. Dit is het effect dat de stofwisseling omhoog gaat na het doen van spierversterkende oefeningen. Je leest er meer over in het artikel afvallen met Pilates en Yoga. Het voordeel van Pilates is dat je op een verantwoorde manier werkt aan het lichaam. De spieren worden binnen de juiste houding getraind en blijven daardoor op de juiste lengte. Hiermee vermijd je blessures en overmatige spanningen van de spieren op de gewrichten. Ook zogt Pilates training er voor dat de spieren slank blijven. Het werkt dus goed voor het trainen van een slanke buik, taille en benen.