Yoga dvd’s

Aan deze pagina wordt nog gewerkt. Hier alvast een zestal Yoga dvd’s.

Yoga Shakti, Shiva Rea (Engels)

Yoga dvd shiva rea

Op deze Yoga dvd vind je Free flow shakti Yoga. Shiva Rea is een zeer bekende Flow Yoga goeroe. De dvd is goed te doen voor beginners, toegankelijk en heeft een heldere uitleg. Engelse taal. Bekijk een Yoga Youtube Workout van haar als voorbeeld. Bekijk meer Yoga dvd’s van Shiva Rea op bol.com.

Bol.com

FAQ & Info

Wat is Shakti?
Wat is flow yoga?

Tao Yoga, Lilian Kluivers (Nederlands)

Yoga dvd Tao Yoga

Het uit het taoisme voortgekomen Do-in Yoga staat centraal. Werken vanuit innerlijke kracht en energie. Nederlandse taal. Volgens één review op bol.com een ‘tikje saai en weinig uitleg’. Ziet er wel erg goed uit, dus voor wie goed kan nadoen een aanrader. Bekijk een Do-in Yoga les van Lilian op youtube.

Bol.com

FAQ & Info

Wat is Do-in Yoga?
Wat is Taoisme?

Yoga voor Dummies (Nederlands)

Yoga dvd dummies

Eén van de bestverkochte Yoga dvd’s op bol.com. Je leert 12 Yoga houdingen, uiteraard op totaal beginnersniveau. Ook staat er een extra Yoga workout op de dvd. Nederlandse taal. Volgens de reviews een ‘goede en heldere uitleg en prettige sfeer’. Ook ‘irritante stem en langzaam’.

Bol.com

FAQ & Info

Hoeveel Yoga houdingen zijn er?
Lijst van Yoga houdingen

Ashtanga Yoga, David Swenson (Engels)

Yoga dvd David Swenson

Op deze dvd vind je de First series van Ashtanga Yoga. David Swenson is één van de meesters van de Ashtanga Yoga. Met een yoga dvd van hem zit je altijd goed. Engelse Taal. Bekijk hier een demonstratie van hem op youtube. Let op, Ashtanga Yoga is pittig! Bekijk hier alle Yoga dvd’s van David Swenson.

Bol.com

FAQ & Info

Wat is Ashtanga Yoga?
Verschill Ashtanga Yoga en Poweryoga? (Engelse uitleg)

Lachende Yogi, Marion Gispen (Nederlands)

Yoga dvd lachende yogi

Complete Yoga beginnerscursus van 14 lessen van één uur op 7 dvd’s. In de reviews is men positief met dien verstande dat het beeld en geluid niet altijd even goed is en dat het soms best geavanceerd is. De volledigheid van de cursus wordt alom geprezen. Diepgaande cursus met veel kennis, zo wordt vermeldt in de omschrijving en reviews.

Bol.com

FAQ & Info

Yoga tips voor beginners thuis
Meest voorkomende Yoga blessures (Engelse uitleg)

Fit for life – Yoga compleet (Nederlands)

Yoga dvd yoga compleet

4 dvd’s met Yoga voor beginners, Power Yoga, Verlies gewicht met Yoga en Yoga buig en strekoefeningen. De dvd is Nederlandstalig ingesproken uit het originele Engels. Inhoudelijk zijn de reviews erg goed, wel is er een opmerking over de beeldkwaliteit. Goede uitleg en dus handig voor beginners. Enthousiaste reacties.

Bol.com